Autopoint Dordrecht Madame Curiestraat 20 3316GN DORDRECHT

Vandaag geopend van

Onderhoud en herstellingen

Wij zijn een allround vakgarage. Dat houdt in dat wij ook alle onderhoud en herstellingen aan uw auto kunnen verzorgen. Onderhoud en herstellingen uitvoeren vraagt vakkundig personeel. Wij hebben goed opgeleid en ervaren personeel. Onze monteurs voeren het onderhoud aan uw auto deskundig uit. Signaleren zij problemen tijdens het onderhoud, dan voeren zij de reparaties uit. Daarbij spreken wij met u af welke herstellingen zonder overleg worden uitgevoerd. Meestal nemen wij bij grotere herstellingen eerst contact met u op. Zo weet u waar u aan toe bent en komen we niet voor verrassingen te staan.

Natuurlijk is goed om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Daarmee voorkomt u onverwachte grote en ingrijpende reparaties. Wij volgen bij de controles de door de fabrikant voorgeschreven stappen. Alles om te voorkomen dat uw auto onverwacht dienst weigert.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen aan alle merken en typen auto´s. Wij zijn niet verbonden aan een bepaald merk. Naast onderhoud en herstellingen zijn wij ook gespecialiseerd in remmen en banden. Op onze website leest u daarover meer. Kortom voor alle zaken betreffende uw auto kunt u bij ons terecht. Wij zijn er dan ook trots op dat we over een grote vaste klantenkring beschikken. Zij tonen hiermee het vertrouwen in onze garage. Gaarne verwelkomen wij u als klant. Loop gerust eens binnen in onze showroom of maak een afspraak voor een controlebeurt van uw auto. Wij houden uw auto graag in optimale conditie voor u.