Autopoint Dordrecht Madame Curiestraat 20 3316GN DORDRECHT

Vandaag geopend van

Apk

U houdt uw auto keurig schoon, dat is mooi. U wilt niet dat uw auto u in de steek laat. Alleen schoon houden is dan niet genoeg. Uw auto heeft ook nazicht technische keuring nodig.Controle en onderhoud zijn onontbeerlijk voor het goed functioneren van uw auto. Het goed functioneren is precies wat wij beogen met ons pakket nazicht technische keuring. Wij verzorgen een volledige technische keuring van uw auto.

Wat doen wij?

Uw auto moet periodiek worden gecontroleerd. Ook auto’s zonder inschrijvingsbewijs of technische keuring moeten opnieuw worden gekeurd. Wij doen dat voor u bij ons nazicht technische keuring. Deze keuring omvat de uitvoering van een lijst van voorgeschreven controles. Wij controleren voor u de stuurinrichting, het remsysteem, het zicht door uw ramen, de lichten, de bewegende delen, het chassis en koetswerk en de binneninrichting. Tevens controleren wij of de gegevens van uw auto zoals kenteken en chassisnummer in orde zijn.

Stuurinrichting

Natuurlijk wilt u veilig sturen, de auto moet doen wat u wilt. Wij controleren bij de nazicht technische keuring of er geen speling aanwezig is in de stuurkolom.

Remsysteem

De remvloeistof moet op peil zijn. De remblokken en -schijven mogen niet te veel slijtage hebben en de remklauwen moeten soepel bewegen. Wij controleren dat voor u.

Zicht door de ramen

Regelmatig schoonhouden is hier vaak al voldoende. Denkt u daarbij ook aan de binnen- en buitenspiegels. Wij checken dit en bekijken ook de staat van de ruitenwissers. Ook tijdens regen moet u een goed zicht hebben.

Bewegende delen

Hiermee bedoelen wij de assen van uw auto, de velgen, de banden en de ophanging. Wij controleren ook de bandenspanning en het profiel van uw banden.

Chassis en koetswerk

Is het volledige onderstel van uw auto in orde? Geen scheuren of breuken in het chassis. Heeft het koetswerk geen schades? Deze vragen beantwoorden wij tijdens de controle.

Binneninrichting

Zijn uw stoelen niet doorgezeten en geven zij nog voldoende steun? Werken de veiligheidsgordels nog naar behoren? Wij controleren het voor u.

Na afloop van het nazicht technische keuring bespreken wij de rapportage met u. We kunnen dan afspraken maken over het herstel van geconstateerde gebreken.