Autopoint Dordrecht Madame Curiestraat 20 3316GN DORDRECHT

Vandaag geopend van

Laswerk

Er zijn verschillende situaties waarin uw auto laswerk nodig heeft. Er kunnen tijdens de technische keuring gebreken zijn gevonden, die door laswerk moeten worden hersteld. Het kan ook zijn dat er door ouderdom een probleem aan uw auto is ontstaan. Misschien heeft u een oldtimer waaraan laswerk nodig is. Ook kan het voorkomen dat er door aanrijdingsschade herstel door middel van lassen nodig is. Voor al dit laswerk bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen het laswerk aan alle typen auto´s. In onze werkplaats beschikken we over een brug waardoor het laswerk aan de onderkant van uw auto gedaan kan worden.

Wat houdt het laswerk in? Met de door ons toegepaste lastechniek maken wij verschillende plaat- en chassisdelen weer hard. Hierbij lassen wij delen weer aan elkaar of voegen metalen delen toe. Hierdoor kan uw auto weer een tijd mee en komt u bij een keuring niet voor verrassingen te staan. Kortom uw auto is op dat punt weer als nieuw. U hoeft zelf geen keuze te maken uit de verschillende lastechnieken. Op basis van onze ervaring weten wij precies welke type lastechniek voor de oplossing van uw probleem de juiste is. Natuurlijk doen we dat in overleg met u, maar u mag rekenen op een gedegen advies.

Het is logisch dat problemen waarvoor laswerk nodig is vooral spelen bij oudere auto´s. Wij hebben ook ervaring met de renovatie van heel oude auto´s, de oldtimers. Dus bent u zelf begonnen met de restauratie en is het laswerk een probleem, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben ervaren lassers in dienst. Zij helpen u graag. Noemt u het liefde voor het vak. Natuurlijk krijgt u bij ons ook garantie op het uitgevoerde laswerk. Overigens kunt u ook voor andere werkzaamheden en de keuring van uw auto bij ons terecht. Belt u ons voor een afspraak of neem eens een kijkje op onze website. U ziet daar een overzicht van alle werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. Wij staan voor u klaar.