Autopoint Dordrecht Madame Curiestraat 20 3316GN DORDRECHT

Vandaag geopend van

Garage Dordrecht

Wij zijn een allround garage in Wommelgem. Dat betekent dat wij voor u klaar staan om uw auto optimaal te herstellen of in perfecte conditie te houden. Hiervoor hebben wij gespecialiseerde monteurs in dienst. Zij zijn goed opgeleid en volgen cursussen om hun kennis bij te houden. Waarvoor kunt u bij ons terecht met uw auto? In principe met al uw problemen en met elk merk. Wij geven u graag enkele voorbeelden.

Nazicht technische keuring

U houdt uw auto keurig schoon, dat is mooi. U wilt niet dat uw auto u in de steek laat. Alleen schoon houden is dan niet genoeg. Uw auto heeft ook nazicht technische keuring nodig.

Wij controleren voor u de stuurinrichting, het remsysteem, het zicht door uw ramen, de lichten, de bewegende delen, het chassis en koetswerk en de binneninrichting. Tevens controleren wij of de gegevens van uw auto zoals kenteken en chassisnummer in orde zijn.

Diagnose

De auto is van een eenvoudig mechanisch voertuig, een computergestuurd vervoermiddel geworden. Dat betekent ook dat er bij problemen een diagnose gesteld moet worden. Voorheen was dat redelijk eenvoudig.Tegenwoordig lopen de problemen uiteen van mechanische gebreken tot ingewikkelde computerstoringen. Wij controleren uw auto en stellen voor u een diagnose.

Inkoop auto’s

Wilt u uw auto verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze garage verzorgen wij de inkoop van auto´s. De verkoop van uw auto kan best lastig zijn. Ongetwijfeld heeft u wel eens verhalen gehoord over mensen die zelf verkopen en daarbij zijn opgelicht. Hiervan is bij ons uiteraard geen sprake. De inkoop van auto´s gebeurt bij ons door ervaren inkopers. Als u de auto bij ons aanbiedt, maken zij een taxatie.

Verkoop auto’s

Wij zijn een vakgarage en doen ook de verkoop van auto´s. Wij zijn niet gebonden aan een merk. Daarom koopt u bij ons zowel nieuwe als gebruikte auto´s van alle merken. Wij hebben een ruim aanbod van occasions in alle prijsklassen. Kortom, bent u op zoek naar een auto dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Remblokken en schijven

Het remsysteem van uw auto bestaat uit de remleiding met daarin de remvloeistof, de remklauwen en de remblokken en schijven. Remblokken en schijven zijn van levensbelang voor het goed functioneren van uw remmen. Wij zijn gespecialiseerd in controle en vervanging van remblokken en schijven.

Onderhoud en herstellingen

Wij zijn een allround vakgarage. Dat houdt in dat wij ook alle onderhoud en herstellingen aan uw auto kunnen verzorgen. Onderhoud en herstellingen uitvoeren vraagt vakkundig personeel. Wij hebben goed opgeleid en ervaren personeel. Onze monteurs voeren het onderhoud aan uw auto deskundig uit. Signaleren zij problemen tijdens het onderhoud, dan voeren zij de reparaties uit.